Nov 22 2010

قهوه تلخ یا Déjà-vu!؟

نوشته:     :::       2 پیام

من کم تر توی خط تلویزیون دیدن و خصوصا نشستن و از سر بیکاری سریال های بی سر و ته نگاه کردن هستم. سریال قهوه تلخ اما چیز دیگری است. مطلبی در این باره همان اوایل نوشتم و در توضیح آن نوشتم و گوشزد کردم که وقایع درون این سریال شدیدا شباهت زیادی به وقایع امروز ایران دارد، خصوصا از آن نظر که بی سوادی و بی تدبیری حکومت گران درون فیلم هم شباهت‌های زیادی با حکومت آخوندی دارد. گرچه تهیه کنندگان این فیلم سعی کرده‌اند آنرا به دوران ماقبل قاجار ربط بدهند، ولی همه نشانه‌ها و اشاره‌ها به سوی حکومت امروز نشانه می‌رود. در آخرین شماره آن که دیگر شد نور علی نور! بعضی از سران را به زندان انداختند و آنها هم مجبور شدند نامه فدایت شوم و گه خوردن و غلط کردن برای پادشاه (سید علی آقای خودمان) بنویسند تا از زندان بیرون آیند. حالا از بس شواهد کم بود که بیخودی الملک دیلمی را هم مهدی خزعلی شبیه سازی کرده با مشایی. تو گویی یکی نشسته آن پشت مشت‌ها و دارد سناریوی حکومت ایران را برای مهران مدیری می‌نویسد و او هم بر پرده می‌آورد. شاید هم خود آسید علی آقا است که سناریو می‌نویسد و می‌دهد دست ژوله و مهران برای اجرا و یک کپی آنرا هم می‌دهد دست دولتی‌ها برای اجرای واقعی در اجتماع!
دست امیر مهدی ژوله و مهران مدیری درد نکند با این وقایع نگاری دقیق و زیبا. این کار را می‌توانی چیزی مثل Déjà-vu تعریف کرد!

نوشته: در ساعت: 2:54 pm در بخش: اجتماعی,سیاسی,طنز

2 پیام  |           

2 پیام به “قهوه تلخ یا Déjà-vu!؟”

  1. دامون says:

    اینها که این آقایان به تعریفش نشسته اند، در اصل، چیزی نیست که به درد مردم ایران بخورد، چرا که تعریف تُف سر بالاست، داستانی تکراری که هم گله گرگها از آن با خبر است و هم گلهء بره های مسخ شده ؛ این سیاست جدیدی است که برای خنک کردن دل مردم از آستین این مقولهای وحشی بیرون آمده است و با نشان دادن آن به دو هدف میزند، یکی اینکه با باز کردن سر این کورک، یا بهتر بگیم با باز کردن زخم سی و چند ساله که به حد انفجار رسیده، هرچند که سوزشش کمی زیاد میشود ولی تا قلیان و انقباض بعدی کمی فرصت به اینها میدهد که با خواندن روضه و مصیبت های گریبانگیر سبب ریختن چند اشگ و ترسیدن مردم از جهنم و کهریزک و اوین بشود و متعاقباً آنها را کمی آرامتر کند، و اما نشان دومی که به حدف مینشیند، نشان دادن آذادی بیان و شرح این را به همراه دارد که این ارازل به گونه ای سکولار شده اند و با نشان دادن واقعیتها در شِمّهء ماقبل قاجار به صرف نوشیدن قهوه نشسته اند آنهم از نوع تلخش؛ در جمعبندی هایی که غربیها ی آذادی طلب هر ساله توسط روزنامه ها به دسترس عموم میگذارند، دولت احمدی نژاد، با نشان دادن این نوع سریالها، فرصت طلایی پیدا میکند که مقام بالاتری را از دولت رابرت موگابه بگیرد.
    دامون

  2. kia says:

    خسن اقا جان قالب جدید مبارک خیلی باحال شده ادم را چند دقیقه در سایت یا وبلاگ نگه میداره و هر چه توی سایت میبینی میخونی بهرحال بسیار فالب دل نشینی شده درباره این سریال من فقط اسمشو شنیدم ولی ندیدمش ولی شنیدم توی ایران کلی طرفدار داره و DVD سریال به بازار سیاه کشیده و مهران مدیری توش از مردم خواهش و التماس میکنه که اصلش را بخرند ولی مردم توجه نمیکنند و کپی ارزون قیمت را میخرند.
    ———–
    پاسخ:
    مرسی. متاسفانه ورد پرس پینگ نمی کنه شاید مجبور بشم بر گردم سراغ همون قالب قبلی

پیام:

اجباری، نمایش داده نمی‌شود

Spam protection by WP Captcha-Free

اخبار و مطالب خواندنی