Feb 12 2011
کودتای آمریکایی در مصر
در لابلای یکی از هزاران تحلیل اوضاع مصر که در چند ساعت گذشته خوانده یا شنیدهام یکی میگفت از قرار معلوم ایران هم باید راه مصر را طی کند!
با خودم گفتم طرف گویا خیلی از مرحله پرت است! راه مصر دیگر کدام است!؟ مصر تازه وارد راهی شده که عاقبت آنرا نمیداند! اتفاقا به نظر من مصر وارد راهی بسیار خطرناک شده که از راهی که مبارک میرفت بسیار خطرناک تر است!
در مصر چه اتفاقی افتاده؟ رئیس جمهور مادام العمری بنام مبارک، یک افسر نیروی هوایی از قدرت پایین آمده، آن هم با فشارهای نه ملت، بلکه آقای اوباما! بجای او حالا کل ارتش قدرت را به دست گرفته تا هدایت کننده اتفاقات بعدی باشد!
اجازه بدهید در استفاده از واژهها دچار توهم نشویم، در مصر یک کودتا اتفاق افتاده و نه یک انقلاب!
برادر جان بیخود هیجان زده نشویم، اجازه ندهیم که در چنین شرایطی با شلوغ کردن اوضاع و گل آلود کردن آب جیب مان را ببرند!
ببینید قبل از اینکه مبارک تصمیم بگیرد از صندلی قدرت پایین بیاید، آقای اوباما برای او تصمیم میگیرد. بعد مبارک مخالفت میکند و در نطق دو شب قبل خود میگوید که تا سپتامبر خواهد ماند. کمتر از 24 ساعت بعد تر آقای اوباما مجددا نطق میکند و دستور صادر میکند و اینجاست که مبارک درک میکند که باید برود، درست مثل رژیم شاه! آن گاه است که مبارک که کمتر از 24 ساعت پیشتر گفته بود که قدرت را ترک نمیکند از اریکه قدرت پایین کشیده میشود! تنها تفاوتی که پایین کشیدن مبارک با شاه ایران دارد این است که بجای سپردن قدرت موقت به انقلابیون، قدرت موقت را به ارتش سپردهاند! وگرنه هر دو رژیم دست نشانده آمریکا بودند و هر دو رژیم هم به دستور مستقیم آمریکا قدرت را واگذار کردند!
یقینا آمریکا فشار را زیاد کرد تا مبادا قدرت دست انقلابیون بیفتد و با این روش (یعنی انتقال قدرت به ارتش) در مرحله بعدی این ارتش (یعنی آمریکا) خواهد بود که شکل و شمایل حکومت بعدی را ترسیم خواهد کرد.
7 پیام |
خسن آقا. ارتش قدرت را در دست گرفته تا قانون اساسی نوشته بشه و انتخابات برگزار بشه.
سه حالت بیشتر نداریم:
1) ارتش قدرت را نگهدارد و به مردم نده
2) مردم حکومت سکولار روی کار آورند و احزاب فعالیت کنند.
3) اسلامگرایان به قدرت برسند.
مورد 1 و 2 ختم به خیر شدن انقلاب است و مورد 3 به نحوست دچار شدن انقلاب است.
پس حتی اگه این کودتا هم باشد به سود مردم مصر و منطقه است
دوست عزیز نظر من این است که یقینا آمریکا جلو یک انقلاب واقعی را گرفت، در ضمن مردم هم با بی صبری کردن خود باعث این مساله شدند.
بهتر آن بود که مبارک را مجبور به کناره گیری می کردند ولی او را مجبور می کردند قبل از رفتن به انقلابیون فرصت و امکانات بدهد تا قانون اساسی جدید نوشته شود و به رای عموم گذاشته شود. تا هم از دخالت ارتش جلوگیری می شد و هم از دخالت آمریکا و اسرائیل.
دوست، درست می گوئی، اما شاید در اوضاعی که نظامی خود سر و دست نشانده، دیری راه را بر رویش و شکوفائی مردم بسته و آنها را به دنبال رزق و روزی به خمودگی کشانده بود، انقلابی واقعی چنانکه تو و من می پسندیم ممکن نمی شد. در تونس به آن کوچکی نشد، مصر با آن گندگی و همسایکیش با اسرائیل که جای خود دارد. اگر همین کودتائی که به پشت گرمی جانفشانی های مردم شد، توانسته باشد تکانی به خلق حفته بدهد، شاید دیگر نه آنها از حق خود بگذرند و نه حاکمان بتوانند از ترس خروشی دیگر چون گذشته شلتاق کنند. اما اوضاع ایران گرچه از جنس دیگری است، باز ممکن است شوریدن مردم بر حاکمان مومیائی را برانگیزد. جنبش مصدق، ناصر را بر سر ذوق آورد، چه عیب دارد که حالا «تحریر»، شعله«آزادی» ما را برفروزد.
خُسن آقا جان، قلب مهربانت به همان خوبی می تپد؟
با درود بر همسنگران دانا
از دوستاني كه علاقه مند به تنوير افكار و روشنگريند استدعا ميشود ادرس ذيل را كه صفحه جديد بنده با اهداف
اطلاع رساني و تشكيل فروم ميباشد را در فيس بوك خود اضافه نمايند تا ارتعاش جديد تري را شاهد باشيم
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002109423133&sk=wall
در ضمن آدرس بلاگ خسن اقا را هم در صفحه فيس بوك مزبور درج كردم – نام صفحه ياد شده “چكامه آزاد ” هست
به اميد رهائي از چنگال دژخيمان اسلامي
به اميد آزادي
شاد وتندرست پيروز باشيد
با درود به دوستان و سروران عزیز ,
اما حسن جان این نکته را از قلم انداخته ای که باراک چسین ابوعمامه خر کی باشه که بتونه تصمیمی را برای دیگر کشوری بگیرد اوباما خود اربابان و روئسای در کاخ سفید دارد و بدون اجازه انها باراک چسین نمیتواند حتی شلوارش را هم بالا بکشد.ما این نکته را میتوان پذیرفت, که آمریکا برای نجات اقتصاد بیمار خود دست به چنین کاری زده, از طرفی اقتصاد چین رو به گسترش و شکوفاییست و چین به سرعت به یک ابر قدرت برای آمریکا و اروپا تبدیل شده از طرفی جمعیت پیر اروپا مشکل عمده ای برای این کشورها هستند , چون قشر پیر جامعه نیاز به مراقبت و دارو و نگهداری دارد که خود برای اروپا هزینه هنگفتی در بر دارد , چون این قشر بازدهی برای اقتصاد برای کشورشان ندارند از طرف دیگر جمعیت مهاجر در اروپا که شامل ترکها عرب های مراکشی الجزایری و ..که با وجود اینکه یک یا دو نسل آنها هنوز در اروپا زندگی میکند هنوز فرهنگ بیابان گردی و اسلامی خود را حفظ کرده و نه تنها بیشتر آنها حقوق بیکاری از دولت میگیرند بلکه 90 درصد جرم و جنایات مربوط به این گروه در اروپاست , در آمریکا همه نیک میدانیم که سیاهپوستان آفریقای دست پیشی از مهاجرین عرب اروپا گرفته , تجاوز , خرید و فروش مواد مخدر قتل , جنایت از کوچکترین کارنامه مهاجرین سیاه امریکاست و اگر باراک چسین حالا رئیس دولت در امریکا شده خود سیاست و قصه طولانی دارد, و دوره لشکر کشی و استعمار کشورهای دیگر بدست اروپاییان گذشته در قرن 21 هیچ کشوری یا بهتر بگویم مردم هیچ کشوری زیر بار استعمار نمیروند تنها راهی که اروپا و آمریکا پیش گرفته اند اینست , که دیکتاتوری از جنس مردم کشورها به تخت بنشاند و پشت پرده حق حساب اربابان خارجی خود را بپردازد مثل دولت جدید عراق , یا حکومت دینی ایران که در حال حاضر ماند خری سرکش جفتک زنان پول نفت و حق آمریکا را دیگر پرداخت نمیکند و ماند بچه ای سرکش به اربابان اروپای خود دهن کجی کرده و با گستاخی میگوید من دیگر راه چپاول را یاد گرفته و با سرکوب مردم بیچاره ایران قدرت را نگه میدارم و دیگر نه به اروپا و امریکا باج نمیدهم , و این همه خلاصه سیاست اروپایست . به امید روزی که بر سر رستورانهای چینی بنویسند
ورود سگ و آمریکای ممنوع.
به امید ایرانی آزاد
کامبیز از هامبورگ
خسن اقاي گرامي بدبختانه حتي اگر حكومت سكولار هم پيروز شود مثل رژيم فاسد تركيه به خاطر مصلحت هاي سياسي و اقتصادي با حكومت فعلي ايران روابط برادرانه!!!! ايجاد خواهد نمود براي همين است كه حاكميت از رفتن مبارك بسيار ذوق زده است
در ضمن مثل اينكه سايت زنديق دوباره راه اندازي شده http://WWW.ZANDIQ.COM
جالب اينكه سايت گرداب متعلق به چماقداران سال پيش خبر از انحدام سايت و دستگيري عوامل ان داده بود
خسن اقا عزیز من با تحلیلی که از مصر گردی بسیار موافقم بسیار جالب و دقیق نوشتی حداقل از نطره من ارتش مصراز 50 سال پیش مثل سپاه تمامه اقتصاد مصر را در دست دارد تمام قراردادها را از دولت میگیرد به بخش خصوصی اجازه فعالیت نمیدهد اگر هم بدهد فقط کسه لیسی و ته مانده ای که خوده ارتش به انها میدهد مگر میشود در 20 روز یک فرهنگ دیکتاتوری را از بین برد فرهنگ دموکراسی در بین خوده مردم مصر هم وجود ندارد مصریها برای مسایل اقتصادی بلند شدن نه برای دموکراسی رسانه ها اینو مخفی کردند و همش از انقلاب برای دموکراسی گفتند در حالی که فقر در مصر بیداد میکند من اینچا دوستهائی دارم که برای مرخصی به مصر رفته بودند وقتی برمیگشتند خیلی متاسف بودند از فقریی که در مصر وجود داشت یک چیزی میگم یک چیزی میشنویی باید خودت پا حرفهای این دوستان بشینی تا بفهمی فقر در مصر یعنی چی پس همچین کشوری برای دموکراسی انقلاب نمیکنه بلکه برای شکمش یک تغیراتی سحطی در مصر میدهند و تمام شد و رفت همین دیروز بود که رسانها گفتند ارتش مصر با خشونت مردمی که در میدان التحریر جمع شده بودند را متفرق کرد و نگذاشت جم بشوند مصر را نباید با ایران مقایسه کرد داده ها در ایران بسیار متفاوت است تا مصر فرهنگ مصریها با اسلام پیوند خورده در حالی که در ایران 32 سال مردم اسلام واقعی را شناختند حداقل بخش بسیار بزرگی از مردم ایران و در حال پس زدن فرهنگ اسلامی هستند در حالی که در مصر همچی چیزی وجود نداره ما میدانیم جامعه ای که فرهنگ اسلامی داره در ان دموکراسی معنایی ندارد ترگیه رو نگاه کن اگر اتحادیه اروپا نبود هیچ وقت دست به اصلاحات قانون نمیزد ووو…… حرف زیاد است در اخر دوباره میگم من با این پستت بسیار موافق هستم