Jun 16 2009
جوگیر شدهام
همیشه به خودم نهیب زدهام که جو گیر نشوم و سعی کنم تحلیلهایم از روی منطق باشد و نه جو حاکم. یکی از شاخصههای حرکتهای اجتماعی همین بوده و هست که معمولا همه در مدتی که حرکت ادامه دارد و خصوصا در مراحل جوش و خروش، به شکلی جوگیر میشوند و در نتیجه قدرت تحلیل مستقل و صحیح رو از دست میدهند.
انقلاب 57 نمونه بارزی از همین جوگیر شدن بود که روشنفکر ترین قشرهای جامعه حتی غیر مذهبیها هم جوگیر شدند و به زیر سلطه خمینی و مذهبیون خزیدند.
در چند روز گذشته متاسفانه من هم مجددا جوگیر شدم و تحلیلهایی که نوشتم جملگی تحت تاثیر این جوگیر شدن بود.
شاید منطقی ترین تحلیل من مربوط میشود به قبل از انتخابات و از همین حالا هم قول میدهم که جوگیر نشوم و از شما هم خواهش میکنم اگر جوگیر شدم گوش مرا بگیرد و مرا از این مسیر دور کنید.
حالا برویم سر تحلیل مسائل تا امروز.
این حرکت که بعد از انتصابات شروع شده ما را به دموکراسی نخواهد رساند، شاید ما را یکی دو قدم به هدف نزدیک تر کند ولی نه بیشتر. این حرکتها ابزاری است(خواهد بود) برای جناحی از حکومت که خواستار باز پس گرفتن سنگرهای از دست رفته قدرت است و متاسفانه در این مسیر خون عدهای از ملت بیچاره نیز ریخته خواهد شد. همان گونه که در این تحلیل نوشتم این حرکت در بهترین حالت تبدیل خواهد شد به یک انقلاب مخملی با رنگ سبز و قدرت گرفتن جناحی از رژیم که به اصلاح طلب معروف شدهاند. این حرکت در حقیقت به گمان من حرکتی است که زیر عبای هاشمی شروع شده و هدفش بر قدرت نشاندن هاشمی بجای خامنهای است و با شناختی که ما از این یکی داریم او نیز کمتر از خامنهای نیست، به قول معروف طرف آب نمیبیند وگرنه شناگر قابلی است.
چیزی را که میتوانیم در این تحولات آرزو کنیم این است که این درگیری جناحی باعث شود که کمی از قدرت نظام حاکم کم کند و به همان مقدار به قدرت مردم افزوده شود. البته این هم بستگی دارد به مردم و نخبگان جامعه که تا چه اندازه موفق شوند در این جابجایی قدرت مقداری از این قدرت را با زرنگی از دست قدرتمداران خارج کنند.
این تحولات تا امروز دو دستاورد بسیار مهم داشته که این دو دستاورد غیر قابل بازگشت است. اولین دست آورد لکه دار شدن هر چه بیشتر دامن ناپاک ملاها است و خصوصا گروه هاشمی با افشاگریهای مناظرههای انتصاباتی که به نظر من دیگر قابل بازگشت نیست. دستاورد دوم این است که مردم به این باور رسیدند که هرگاه بخواهند میتوانند با حرکتها و جنبشهای همبسته خود، کل رژیم را به لرزه در آورند.
نکته دیگر که در این تحولات باید مورد توجه داشت این است که اگر این روزها یک اپوزسیون واقعی و کمی قدرتمند وجود میداشت، میتوانست در چنین درگیریهای جناحی، مسیر تحولات را به نفع ملت تغییر دهد، متاسفانه چنین اپوزسیونی امروز وجود خارجی ندارد. شاید همین تحولات باعث بوجود آمدن چنین نیرویی بشود.
یک مساله بسیار مهم دیگرهم این است که تمام اخبار دنیا تبدیل شده به اخبار در رابطه با ایران.
دو خبر مهم هم که امروز شنیدم این بود که وزیر امور خارجه نروژ اخراج خبرنگاران خارجی از ایران را محکوم کرد.
خبر دوم اینکه تویتر امروز میخواسته سیستم اش را بروز کند که باعث میشده تویتر 90 دقیقه غیر قابل دسترسی بشه. این برزو رسانی را تویتر عقب انداخته فقط بخاطر استفاده ملت ایران از این وسیله خبررسانی.
نوشته: خُسن آقا در ساعت: 8:20 pm در بخش: اعتراض و تظاهرات
10 پیام |
خسن آقا جان سلام،
امروز نمایندگان هر چهار سرباز فدایی بیضه اسلام، رفتن پیش مقام معظم برای کسب تکلیف (منبع: یاری نیوز، کد خبر 204)
ایشون هم با تاكید بر اینكه انتصابات نباید وسیله انشقاق و اختلاف در میان مسلمین شود، خاطرنشان كردن: «اینكه تصور شود در یك طرف 24 میلیون نفر و در طرف دیگر 14 میلیون نفر قرار دارند خطای بزرگی است زیرا آن كسانی كه به رییس جمهور منتصب و همچنین كاندیداهای دیگر رای دادند ، همه به یك اندازه دلبسته و معتقد به نظام اسلامی هستند.»
فکر کنم بوی گند ماسمالیزاسیون هم داره به مشام میرسه. اسهال طلبها هم که در عقب نشینی و سر کار گذاشتن مردم ید طولی دارند.
اخبار رسمی ساعت 9 رو هم میدیدی، نت برداریهای تند تند و با دقت «فاطی کروبی» از بیانات معظم له دیدنی بود.
فراموش نکنیم، این فاطی خانوم همونی هستن که در جریان انتصابات مجلس (1386) هم بعد از گرفتن سهم کروبی از شورای نگهبان، خودش و شوهرش یک مرتبه 180 درجه تغییر موضع دادن و شروع کردن به تعریف و تمجید از جنتی و دار و دسته و عملکرد این شورا رو “زیبا”، باعث بروز “نشاط در جامعه” و نشانهی “دفاع از حق مردم” توصیف کردن و اون رو شایسته قدردانی و سپاسگزاری دونستن.
منبع:
http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,3139214,00.html
hashemy dige ghodraty nadare,, khameny motmeyn bash inghadr ghodrat dare ke ahmadynejad o rayisjomhor kone,
hameye eslahtabalabno gereftan andakhtan zendan
man motaghedam agar entekhabat batel beshe yek piroozye bozorge , valy motmeynam chennin chizy emkan nadare onha hata be in razy nemishan vagarna kodeta rah nemiandakhtan
———–
پاسخ:
این جمعیت رو که آمده اند توی خیابان به این راحتی نمی شود فرستاد منزل باید حمام خون راه بیندازند و ترس من هم از همین است که اینها بخواهند از روش چینی استفاده کنند.
البته با اوضاع اطلاع رسانی این دهه تقریبا غیر ممکن می نماید که اینها بتوانند به همین راحتی حمام خون راه بیندازند
می دانید؟شما یک چیز را پاک فراموش کرده اید و آن یک چیز “همه”مردم ایرانند…فکر کرده اید مردم ایران همین چندصدهزار نفر تهران و چند ده هزار نفر شهرستانها هستند؟ابدا…من در قزوین زندگی می کنم…امروز سرسام گرفتم از بس با یک مشت موجود زیرخاکی بحث کردم که بهشان ثابت کنم احمدی نژاد دیکتاتور است…اما در آخر جواب انها این بود:احمدی نمیخوره!!!! البته من ثابت کردم می خوره فقط جور دیگر ولی برای این جماعت خوردن یعنی کاخ خریدن…باورتان میشود که بعضی از این موجودات ده سالی از من جوانتر بودند و ظاهر مذهبی هم نداشتند؟وقتی از دیکتاتوری و حاکمیت در پیش برایشان میگفتم تا احساس خطر کنند دقت میکردم و می دیدم هیچ واکنشی ندارند.این جماعت که بخش بزرگی از جماعت ایرانند فقط به شکم فکر می کنند و واقعا نمیدانم چطور قرار است اینها به دموکراسی برسند…شاید باید صبر کنیم و ببینیم نسل نوه ها و نتیجه هامان هم همینقدر بیشعورو بی رگ هستند یا نه…من که خیلی نانمیدم و برای اینهایی هم که کشته اند خیلی غمگین…روزهای بدی است و مردم ایران دو گروه شده اند…حتی در یک خانواده هم این گروه بندی مشاهده می شود و شوربختانه تعداد احمدی نژادیها بیشتر از “ضد احمدی نژادیها”ست…
———–
پاسخ:
نگران نباشید، باور کنید اکثر ملل دنیا همین گونه هستند زود جوگیر می شوند و این یک پدیده فقط ایرانی نست. کافی است ما بتوانید جو مثبت ایجاد کنیم، آنها هم مثبت جوگیر میشوند، خاصیت عوام همین است و اکثریت مطلق مردم دنیا را همین عوام تشکیل میدهند.
زیاد نا امید نباشید و بجای نا امیدی فعالیت کنید
گفتگو با اسماعیل وفایغمایی، شاعر، نویسنده و پژوهشگر, ادامه انتخابات و نتایج ديروز
محمد عسگري،مسول شبكه ارتباطي انتخابات دهم درپي افشاي آمارها واقعي انتخابات براي نامزدها و مردم صبح امروز ترورشد ديروز
توطئه ی دیگری در راه است…اینبار جمهوری اسلامی با چهره ای جدید
ب . ( پارسوماش)
چند روزیست که در کشورمان ایران شاهد صحنه های خشونت بار و ناراحت کننده از زد و خورد میان مردم و اوباش جمهوری اسلامی و کشته شدن تعدادی از هم وطنانمان هستیم
اینجانب با تمام وجود از جان باختن و دستگیری و کتک خوردن هم میهنان متاثر هستم ولی آنچه که باعث نگرانی من شده است , انحراف این حرکت و سکوت نیروهای اپوزیسیون است!!!با توجه به آنچه از فیلم ها و گزارشات به دست آمده دیده ایم,این اعتراضات یک تظاهرات (درون) حکومتی است و نه( ضد) حکومتی! جنگ بین دو جناح جمهوری اسلامی,اصلاح طلبان و اصول گرایان یا به عبارتی طرفداران احمدی نزاد و طرفداران میرحسین موسوی….نیروهای اصلاح طلب که خود از عمال نظام هستند خیلی زیرکانه کنترل این تجمعات و اعتراضات را به دست گرفته اند .در این میانه عده ای لابی های جمهوری اسلامی در خارج از کشور مانند اقای محسن سازگارا و اقای ابراهیم نبوی و …. , با اثبات این مسئله پوچ که دیگر در ایران دگرگونی و انقلابی رخ نمیدهد و باید با همین نظام سازش کرد, سعی در خوب نشان دادن اصلاحات و صحبت تغییر قانون اساسی در جمهوری اسلامی می کنند..ایا این یک نوع توطئه برای تغییر ظاهری جمهوری اسلامی و خوراندن شکل جدیدی از این حکومت به مردم نیست؟!! جای پرسش اینجاست که ایا با روی کار آمدن موسوی , مشکلات مردم بر طرف می شود؟! ایا تغییری در ماهیت جمهوری اسلامی حاصل می شود؟!چگونه است که بعد از بیست سال یکباره اقای مهندس موسوی در صحنه ی سیاست وارد می شوند و یکباره از مواضع پیشین خود ( خدمت نزد خمینی و فرزند راستین امام!) فاصله میگیرد و تبدیل به یک چهره ی مردمی و اصلاح طلب می شود؟!! ایا تمام مشکلات ایران در وجود احمدی نزاد خلاصه می گردد؟مگر نه اینست که او خود نیز یکی از ( تدارکاتچی ) های درون نظام است!در شگفتم که مردم چگونه فریب مردی را می خورند که تا همین دو ماه پیش نام او برای بسیاری از جوانان ناشناخته بود و بسیاری از هم میهنان یک در دهه شصت بزرگسال بوده اند نیز او را در خاطر نداشتد!!! حال یکباره این فرد قد علم میکند و صحبت از آزادی های فردی و اجتماعی و تغییر در قانون اساسی میزند..قانون اساسی که برای تغییر اول باید به تصویب مجلس و شورای نگهبان برسد و اساسا از اختیار رئیس جمهور خارج است
در هر حال به عقیده اینجانب دسیسه ی دیگری از سوی جمهوری اسلامی در راه است واحتمال این می رود که میرحسین موسوی ( که از سوی رفسنجانی پشتیبانی می شود) با جناح دیگر حاکمیت( باند رهبر و اطرافیانش ) سازش کنند و من در این میانه برای مردمی افسوس می خورم که در این مدت شجاعانه مقاومت کردند.کتک خوردند.بازداشت و یا کشته شدند
مشکل با روی کار آمدن موسوی حل نمی شود..مشکل ایران و مردم ایران حاکمیت نظام جمهوری اسلامی است
پاینده ایران
برافراشته باد درفش سه رنگ شیر و خورشید نشان
ب . ( پارسوماش)
این کد پراکسی در پی فیلتر شدن یاهو مسنجر دیروز پخش شد بین همه . صفحه یاهو مسنجر رو باز میکنن و در قسمت سوکت پراکسی این کد رو وارد و یاهو باز میشه . اما خیلی ها میگن این کد میتونه از طریق اطلاعات باشه و رد گیری کنه . لطفا بررسی کنید :
60.208.106.34
پورت : 1080
به نظر من این جریان خیلی بو میده
۱. اکبر شاه را دست کم نگیر – او رئیس مافیایه اقتصاد ایران و رئیس کمیته مصلحت نظام است. او میتواند کهلی راحت رهبر را بکسد یا خلج مسئولیت کند. به عنوان رئیس مصلحت میتونه یه نفر دیگه را رهبر کند. ولی خوب بلد است خودش را به موش مردهگی بزند.
۲. رژیم توانست خیلیها را به پای صندوقها بیاورد. با گمشتن موسوی، بسیار راحت میتوانست سناریوی اول خودت را به اجرا بگذرد و یا واقعا اگر احمدی را میخواست، میتوانست با کمی اختلاف آرا اوو را برنده علم کند. بردن احمدی به این ترتیپ فقط برای عصبانی کردن مردم بود. اینها که تونستیند مردم را سی سال خر کنند، بعید بنظر میرسد اینطور خام عمل کنند.
۳. با نبودن الترنتیو دیگر، مردم نمیتوانند انقلاب کنند و این را رژیم خوب میدونه. با ترس اوو وحشت هم که همیشه کارشان را پیش برده.
۴. احمدی هم که رفته شروی و با استقبال روبرو شد. هم از طرف شوروی هم از طرف کینیها تبریک گرفت، انگار نه انگار که ایران خبریه. به این میگن بیلاخ گنده به ملت.
حالا این چه بزیهٔ که اینها در آوردند خود دانند.
by the way,
sorry about bad farsi in last post- it is the keyboard.
I meant Russians and Chineese.
one more thing, this is “es hal talab
for you
http://www.badongo.com/t/640/2087798.jpg
خسن آقا امروز تو هفت تیر تظاهراته .اونایی که خودرو دارن باید تو بزرگ راه ها منتهی به هفت تیر ترافبک کنن که نیرو های ضد شورش نتونن به مردم دسترسی پیدا کنن.در این مورد اگه صحبت کنی خیلی خوبه.بعد ایا میشه همه مردم ایران به طور مجزا به لاهه علیه احمدی نژاد شکایت کنن؟به کجا باید شکایت کنن؟اصلا چطوره همه یه شکایت تنظیم کنن واسه قوه قضاییه اینا محض آبرو بری
++++
پاسخ: ببینید اگر کسی به همین سادگی می توانست پروسه ای در لاهه برا علیه آخوندها براه بیندازد یقینا حقوق دانان ایرانی مقیم خارج تا حالا این کار را کرده بودند یک مرتبه من خودم این سوال را از آقای لاهیجی کردم و پاسخ ایشان هم این بود که چنین پروسهای ساده نیست.
تازه یک موضوع را نباید فراموش کنید دیوان لاهه هم یک ابزار سیاسی است و اگر جو سیاسی جهان فراهم شود بدون اینکه ملت ایران حتی تقاضایی هم کرده باشند پروسه شروع می شود.