Dec 16 2006

جمع‌بندی اَن‌تخابات

نوشته:     :::       4 پیام

دیروز را تعطیلی گرفته بودم نه برای اینکه اَن‌تخابات را پی‌گیری کنم که پیشتر مجبور بودم برای تغییر آی‌دی‌اس‌ال علیه سلام در منزل باشم، که عاقبت هم نیامدند و کار انجام نشد و در نتیجه اوقات بیکاری را روبروی تله‌ویزیون جمهوری پشم و شیشه نشستم. نتیجه‌ای که می‌توانم از این اَن‌تخابات بگیرم این است که درست همان طبقه‌ای که حدس می‌زدم رفته بودن پای صندوق. همان‌هایی که بخاطر نابودی دهات و روستاها به مرور زمان به حاشیه شهرها هجوم آورده‌اند و به شکلی شهر نشین شده‌اند! همانها چرخ دنده‌های حکومت آخوندی را می‌چرخانند، تصاویر خود گویای این مدعا است. وقتی خبرنگاران صدا و سیمای جمهوری پشم شیشه با شرکت کنندگان صحبت می‌کردند می‌توانستی به راحتی ببینی که چرا می‌خواهند رای بدهند (نا آگاهی). اکثرا حتی نمی‌دانستند که به چه چیزی رای می‌دهند، اکثرا فرق بین دولت، مجلس، شورا و الخ را نمی‌دانستند و این واژه‌ها را با هم مخلوط می‌کردند. سخن آخر اینکه جمهوری اسلامی همان‌هایی را که تحمیق کرده و در سینه زنی و تظاهرات قادر است به خیابان بکشد همان‌ها را هم قادر است به پای صندوق‌های رای بکشاند. البته پشت این افراد هم عده بسیار معدودی هستند که برای منافع‌شان در این اَن‌تخابات شرکت می‌کنند. اینها همان‌هایی هستند که مسئول گله گوسفندان هستند، تا خدای ناکرده یک مرتبه به بیراهه نروند. تصاویر خود گویای این مدعاست.

entekhaat_2006-1.jpg

در مملکتی که حکومت گران آن هنوز یک روز بعد از پایان انتخابات تصمیم نگرفته‌اند که رای را با دست می‌خواهند بشمارند یا با ماشین، صحبت از رای گیری پوزخندی است به ملت. این تحقیر و تمسخر در شان ملت ایران نیست.
سخنگوی هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات: در خصوص شمارش آراء انتخابات شوراها توسط رایانه، ابهامات و سؤالاتی مطرح است و تا زمانی که این ابهامات برطرف نشود، شمارش آراء دستی خواهد بود. منبع ایسنا

نوشته: در ساعت: 8:30 am در بخش: انتخاباتی

4 پیام  |           

4 پیام به “جمع‌بندی اَن‌تخابات”

  1. Farshid says:

    kheyli ghashang neveshti.
    haghighat ro gofti. jomleye aakharet ke mahshare.
    mamlekat be che ruzi oftade

  2. Nima says:

    hasan agha hagh kamelan ba shoma … vali inke hamash enteghad konim ke kari dorost nemisheh . noskheh shoma chieh ?az koja bayad shoroee kard ?
    ++++++++
    پاسخ:
    حتی اگر نسخه‌ای هم نداشته باشیم، اینکه در انتخابات شرکت کنیم تنها به این معنی تعبیر می‌شود که این رژیم را مشروع می‌دانیم، آیا واقعا این رژیم را مشروع می‌دانیم!؟ از همه مهم تر حتی اگر اینها را مشروع بدانیم آیا شرکت در انتخاباتی که نتیجه‌اش از قبل معلوم است مسخره کردن خودمان نیست!؟
    حالا فرض کنید ما نسخه‌ای نداریم و همچنین فرض کنید برای این رژیم مشروعیت قائل هستیم، آیا باز هم می‌توانیم در انتخاباتی که نتیجه‌اش از پیش معلوم است شرکت کنیم!؟
    نیما جان حداقل ضرر شرکت کردن در این انتخابات این است که به دنیا می‌گویم که ما این رژیم را قبول داریم در نتیجه هر تصمیمی که این رژیم از طرف ما می‌گیرد با آن موافقیم، یعنی حتی در مساله اتمی رژیم هم ما پشت سر رژیم قرار داریم. در نتیجه اگر دنیا مخالف اتمی شدن ایران باشد می‌تواند با همین مجوز به ما حمله کند و ایران را ویران کند ولی در عوض درصورتی که ما در انتخابات شرکت نکنیم یا حتی آمار شرکت کنندگان را به زیر 50 درصد برسانیم سیاستمدارن مخالف رژیم می‌توانند در مجامع بین‌المللی استدلال کنند که این رژیم منتخب ملت ایران نیست در نتیجه ملت ایران نمی‌تواند مسئول رفتار آن باشد.
    خلاصه اینکه می‌توان هزار و یک استدلال برای شرکت نکردن در این انتخابات آورد ولی متاسفانه کو گوش شنوا

  3. حسن آقا
    طبق آماری که در سايت خبرگزاری فارس هست٬ همواره ميزان مشارکت مردم در انتخابات خبرگان رهبری کمتر و کمتر ميشد. مثلا در آخرين انتخابات خبرگان که در زمان روی کار آمدن خاتمی هم برگزار شد ميزان مشارکت مردم کمتر از سی در صد بود. اين بار آقايان ديدند اگر مثل سابق انتخابات خبرگان را برگزار کنند مشارکت باز هم پايين خواهد بود بخصوص اينکه در بعضی از حوزه​ها فقط يک کانديدا بود و بقيه را رد صلاحيت کرده بودند.( به اين ميگويند انتخابات!)
    بنابر اين آمدند و يک شگرد زدند. انتخابات خبرگان را همزمان با انتخابات شوراهای شهر و روستا همزمان کردند و در مورد شورای شهر چون يک جايگاه مشورتی و فاقد قدرت اجرايی است فضا را بازتر کردند. چون ميدانستند اصلاح طلبان فقط تا نوک بينی​شان را بيشتر نمی بينند و از اين امتياز با سر و کله استقبال ميکنند و خود آنها تنور انتخابات را گرم ميکنند.
    در نتيجه اکثر مردمی که با انگيزه مشارکت در شوراها به حوزه​های رای گيری ميروند خواسته يا ناخواسته به هردو يا هر سه انتخابات ( خبرگان- شوراها- مياندوره​ای مجلس) رای ميدهند. اکثر مردم فرق اين سه تا را نميدانند و اگر هم ميدانند اهميت خبرگان تحت تاثير شوراها قرار ميگيرد و جای فکر کردن باقی نميگذارد. خلاصه مردم توی یک فضای خرتو خری به همه صندوقها رای میریزند.
    همه اين جار و جنجال برای آن است که انتخابات خبرگان را سنگين تر و با پشتوانه تر برگزار کنند( در حاليکه همه کانديداهای آن دقيقا از قبل انتخاب شده بودند و اصلا نيروی مخالفی در بين کانديداها نبود برخلاف انتخابات شوراها)
    حالا جالب اين است که با اين همه سرو صدا ٬ حتی در همان سطح شورا ها هم اجازه نخواهند داد اصلاح طلبان شورا را تسخير کنند. ترکيب شوراها حتما چنين خواهد بود: چند نفر از اصلاح طلبان و چند نفر از محافظه کاران.
    وقتی که آبها از آسياب افتاد٬ تازه اصلاح طلبان ميفهمند چقدر سرکار بوده​اند و با دست خودشان چه خدمتی به محافظه کاران کرده​اند.
    +++++++++++
    پاسخ:
    ملاجان اینها دستشان در یک کاسه هست. تنها کافی است رژیم برقرار باشد نان اینها می‌رسد. تازه همگی اسهال طلب‌ها نوچه هاشمی هستند و همه تلاش آنها برای به قدرت رسیدن هاشمی است.
    اگر این رژیم روزی سقوط کند اولین کسی که باید پاسخگو باشد همین اسهال طلبها و دروبری های هاشمی هستند، چون اینها بودند که اوایل انقلاب همه قدرت را در دست داشتند و اکثر اعدامهای اوایل انقلاب هم دست پخت همین هاست. احمدی نژاد و دارو دسته اش نوکیسگانی بیش نیستند.
    خامنه‌ای هم از این بازی‌ها بدش نمی‌آید چون همه را گرفتار کرده و خودش آن بالا تمرگیده. او هم مثل خمینی تنها تلاش می‌کند که همیشه توازنی برقرار باشد تا در سایه این توازن بتواند حکومت کند.

  4. ali says:

    دوست گرامی از این مسخره تر نمیشود رفسنجانی که سال گذشته برای ریاست جمهوری (بقول خودشان) رای نمی آورد امسال در مقام بالاتری این کوسه بزرگ رای میاره ..واقعا خاک بر سر این مردم گوسفند
    ———–
    پاسخ:
    درست زمانی که شما مشغول نوشتن این پیام بودید من داشتم درباره همین مردک الدنگ دزد می‌نوشتم. متاسفانه حافظه ملت ایران بیشتر از یکی دو هفته نیست و بلافاصله همه چیز را فراموش می‌کنند

پیام:

اجباری، نمایش داده نمی‌شود

Spam protection by WP Captcha-Free

اخبار و مطالب خواندنی