Apr 13 2003

اوی والو سرجدتون اینو بخونین:

نوشته:     :::       Comments Off on اوی والو سرجدتون اینو بخونین:

اوی والو سرجدتون اینو بخونین:
حبيب الله مهمان نواز امام جمعه بروجرد با ذكر اين كه مردم عراق چرا ازدشمن استقبال كردند، افزود: بايد با حل مشكلات مردم زمينه هرگونه تبليغات سوء دشمن را از بين ببريم تا آنان شيفته نظام شوند. بنده به عنوان يك طلبه اعصابم خرد شده است، آنقدر كه دختران و پسران جوان بيكار و سرگردان را مي‌بينم. وي افزود: اگر ملت توبه نكنند و اگر از فسق و فجور دست برنداريم، چه بسا كه خداوند دشمن را بر ما مسلط كند.
اول‌اندش باید از این آقا پرسید: خوب مردک تو چرا اسمت رو گذاشتی مهمان نواز وقتی که حتی حاظر نیستی ملت عراق از آمریکایی ها استقبال کنند!!
دویوم‌اندش: اينهم يك نمونه از طرز تفكر و برداشت روحانيون در ايران. از ديد ايشان هميشه ملت است كه مقصر ميباشد و ملت است كه بايد مغفرت بطلبد و ملت است كه بايد توبيخ شود براي گناهاني كه روحانيون كرده اند. آيا واقعاْ از اين قشر روحاني تكامل و بهبودي ميتوان انتظار داشت؟ حتي اكنون نيز كه خطر خارجي كه ايشان بوجود آورده اند و ملت نيز بپاي آن بايد بسوزد، از دو طرف مملكت را تهديد ميكند، دست از مقصر جلوه دادن ملت بر نميدارند. ملت در چشم ايشان حيواناتي هستند كه بايست كار كنند و خمس و زكات و ماليات بپردازند بدون داشتن هيچگونه توقعي از مجريان و مسئولين امر والسلام.

نوشته: در ساعت: 4:50 pm در بخش: بدون دسته بندی

Comments Off on اوی والو سرجدتون اینو بخونین:  |           

Comments are closed.

اخبار و مطالب خواندنی