Dec 08 2002

یک خبر و یک نکته

نوشته:     :::       Comments Off on یک خبر و یک نکته

یک خبر و یک نکته
دیروز در اسلو هم مثل خیلی جاهای دیگه در گیتی، ایرانیان به خیابانها رفتند تا نفرت خودشونو نسبت به رژیم ملاها اعلام کنند. جمعیتی حدود صد نفر (دروغ چرا ما که شمارش نکردیم فقط حدس زدیم) در مقابل مجلس نروژ جمع شده بودند. شعارهایی هم دادند و متفرق شدند.
قبل از اینکه ادامه بدهم لازم است یک تعریفی از توده در این نوشته بدهم که وقتی مینویسم توده بعنوان یک پدیده‌ی منفی نیست و یا آن معانی که نیروهای حزب توده برای تودها داشتند ویا آن توده‌ای که حزب اللهی ها تعریف می کنند نیست. از نظر من توده گروه‌هایی هستند که وابستگی سازمانی ندارند و برای اینکه مشخص تر صحبت کنم ، من خودم را یکی از همین توده ها می‌دانم. از نظر من توده‌ها هر عقیده ای که داشته باشند محترمند حتی مذهبی هایش ولی زمانی که با گروه ها برخورد میکنم بطور کل به دیده‌ای شکاک به آنها مینگرم، یک چیزی مثل (اینها همگی متهمند تا اینکه برعکس‌اش ثابت شود) .
نکته‌ای که در این اواخر نظر من رو بیشتر جلب کرده، نبود نیروهای چپ و افزایش فعالیت و تعداد نیروهای شاه‌االهی است. من به شخصه هیچ مشکلی با افراد (تودهای) شاه‌اللهی ندارم، ولی در عوض آنهایی که با دریافت جیره و مواجب توده‌ها را تهیج میکنند تا با استفاده از آنها به اهدافشان برسند مشکل زیادی دارم. این را گفتم تا برسم بر سر مساله ای که در این اواخر مشاهده میکنم.
اشخاصی را در اسلو می‌بینم که به یقین می‌دانم آنها مواجب بگیر گروه‌های شاه‌اللهی هستند. این را که میگویم به “یقین” بر اساس مشاهداتم می‌باشد و همچنین تجربه‌ای که از پیدایش حزب‌الله در دوران انقلاب 57 دارم مرا به این نتیجه میرساند. یکی از این اشخاص را می‌بینم که دائمآ در این گونه روزها پول خرج میکند و هنگام خرج کردن پول رسیدش را هم تقاضا میکند، از قرار معلوم پولهایی را که می‌دهند بدون رسید نمی‌دهند. این گونه افراد را در انقلاب 57 هم می‌دیدم ولی افسوس که تجربه ی امروز را نداشتم.
سالها پیش زمانی که تازه به نروژ آمده بودم دوست عزیزی مرا به یک میهمانی نوروزی دعوت کرد در این میهمانی یکی از کارداران سفارت سابق ایران در اسکاندیناوی هم حضور داشت، نامبرده در مدت میهمانی عکسهایی گرفت، ما از همه جا بیخبر هم در این عکسها حضور داشتیم. پس از چندی کاشف بعمل آوردیم که عکسها را برای شاهزاده می‌فرستد و بابت (دورهم جمع کردن ایرانیان!!!) پول و پله‌ای دریافت می‌کند.
هشیار باشیم تا بلایی را که بر سر ملت در انقلاب 57 آوردند دوباره تکرار نکنند.

نوشته: در ساعت: 8:52 pm در بخش: بدون دسته بندی

Comments Off on یک خبر و یک نکته  |           

Comments are closed.

اخبار و مطالب خواندنی