Jul 28 2005
برگزیدهی تصاویر دوران ریاست جمهوری سید محمد خاتمی
7 پیام
|
Jul 28 2005
7 پیام
|
WordPress Theme Shop | Web Hosting Geeks خُسن آقا Copyright © 2022 All Rights Reserved. ترجمه و تغییرات در قالب توسط خُسن آقا
خسن آقا جان
خاتمی به ۲۲۰۰۰۰۰۰ رای خيانت کرد و اين بر کسی يوشيده نيست. اصلا خاتمی به تمام ملت ايران خيانت کرد(خوبه)
ولی خاتمی کسی است که نقاب از چهره مافيا برداشت و تاريخ اين را ثابت ميکند. خاتمی کسی است که هنر انتقاد کردن به مقام اجرايی را به همگان آموخت.
ميدانم که بخاطر اين حرفهايم خيلی فحش ميخورم ولی به هر حال آن چيزی که درست دانستم را نوشتم و اگر کسی نظری مخالف حرفم دارد خوشحال ميشم که با نظرشس روشن بشوم.
عزيزان
خاتمی کارهای بزرگی کرد که در درازمدت اين کارهای او جلوه ميکنند.
هر کسی که ميخواهد به اين حقير فحاشی کند، شروع کند بنده آماده هستم.
خسنآقا جان!
حرف نداشت!
فرانک عزيز!
خاتمي هيچ نقابي را برنداشت. خاتمي نقاب بر چهره مافيا گذاشت و موجب شد که پيروزي مافيا در انتخابات رياست جمهوري ظاهري دموکراتيک به خود بگيرد.
ضمنا تو جنبش بزرگ مردم را نميبيني و خاتمي را ميبيني؟
فراخوان عمومی در راستای محكومیت رژیم ایران
در ادامه تشكیل تجمعات و گردهمائیهای سازمانیافته به فراخوان PJAK
در راستای محكومیت رژیم اسلامی ایران در ارتباط با از سرگیری درگیریهای مسلحانه در كردستان و تشدید سركوبیها علیه مردم كرد و همچنین توقیف مطبوعات و نویسندگان و روشنفكران و بازداشت فعالین سیاسی، در كپنهاك پایتخت كشور دانمارك تظاهراتی برپا میگردد. به هدف دفاع و پشتیبانی از مردم كرد و محكومیت رژیم ایران در اێن گردهمایی شركت كنید. كنگره گهل كردستان و حزب اتحاد دمكراتیك در این اجتماع شركت خواهند داشت.
مكان سفارت ایران در كپنهاك/ دانمارك
زمان دوشنبه 2 اگوست ساعت 13
سلام رفیق / این لینک داستانت رو بردار / وبلاگ جدید من رو ببین و نظرت رو هم بگو / ممنون / شاد و موفق باشی / بدرود…
به نظر من خاتمی به آرمان آزاديخواهان خيانت کرد. کسی که بيضه بوس خامنه ای باشه که آدم نيست.
ميدانم که نفرت عمومی نسبت به خاتمی به قدری وسيع است که کلمه ای مثبت نوشتن از او بسيار يرهزينه ميباشد.
من که نظر خودم را در مورد خاتمی در همان دو سطر اول متن قبلی گفتم و اگر کسی کامنتهای من را از ابتدا تا به حال دنبال کرده باشد عقيده ام را در موردش ئيداند.
شبح گرامی!
من هم جنبش مردمی را ميبينم و هم خيانت خاتمی را، ولی دليل ندارد که قضاوتم در مورد اشخاص مطلق باشد. خاتمی هم يک انسان مثل بقيه است با تمام بديها و خوبيهايش. حالا ممکن است که از ۱۰۰ تا ويژگی خاتمی ۹۵ تايش بد باشد ولی اين دال بر اين نيست که چشممان رابر ۵ تا خوب آن هم ببنديم.
خاتمی برای مثال گفت حکومت ارباب مردم نيست. خيلی فرق است بين اينکه اين جمله از زبان يک رهبر ايوزيسيون گفته شود تا يک رئيس دولت.
اگر کیس مايل بود حاضرم بحث را با او در اين مورد ادامه دهم.
با تشکر
Khatami ham chadorash ra andakhte ru doshesh,akhe arabe koni in che tarze lebas poshidane.Tof be sharafe to va abu mosleme khorasani ke in lebas va amame kiri ra gozasht ru saret.