« تکنولوژی آخوندی و تکنولوژی مدرن |   صفحه نخست   | به کجا می‌رود وطن ام »

حاصل چند دقیقه صحبت با ایران

من: وضع تون چطوره؟
خواهرم: وضع خیلی خرابه. این کمبود بنزین خیلی‌ها را بیکار کرده. برادرم که یک شرکت تولیدی دارد بخاطر کمبود بنزین حمل و نقل شرکت را که خودش انجام می‌داد، حالا حمل نقل‌اش مختل شده و بهمین خاطر تولید را هم متوقف کرده، کارگرهاشو هم مرخص کرده. آن برادر دیگرم که محل کارش آن طرف شهر بوده، حالا برای رفتن به سرکار یا باید تاکسی بگیرد، که قیمت رفت و آمدش گران می‌شود و دیگر نمی‌صرفد، یا باید با اتوبوس برود و روزانه سه چهار ساعت وقت صرف رفت آمد بکند.
دایی که کارش خارج از شهر بوده با مشکل مواجه شده و دیگر یا نمی‌تواند سرکار برود یا باید با کرایه گزاف به سرکار برود یا بنزین لیتری 300 تومانی بخرد تا بتواند خود را به سر کارش برساند.
همسایه خواهرم که با ماشین خود سرویس مدرسه می‌داده و تابستانها هم مسافر کشی می‌کرد بخاطر کمبود بنزین بیکار شده. همین مساله باعث شده که دیگر توانایی پرداخت اجاره منزل را ندارد و حالا باید تا یکی دو ماه دیگر منزل را تخلیه کند.
من: حالا تو مشکلات خودت کمه که غم همسایه رو هم می‌خوری!؟
خواهرم: خانمش دوستم هست، اگر اینها از اینجا برن معلوم نیست چه کسی یاد اینجا همسایه ما بشه!
من: خبر خوش چی داری!؟
خواهرم: زن عمو فوت کرد!
من: این چه خبر خوشی است!؟
خواهرم: خوش به حالش خوب راحت شد، دیگه مجبور نیست این همه مشکل روزانه رو تحمل کنه.
من: خدا خفه کنه اون ملت رو! چرا این ملت با این همه بدبختی باز هم عده‌ای مثل گوسفند می‌روند پای صندوق رای!؟
خواهرم: بابا هر دفعه این حرامزاده‌ها یک کلکی سرهم می‌کنند و سر ملت رو شیره میمالن و ملت رو می‌کشن پای صندوق رای. دفعه قبل گفتن پول نفت رو می‌آرن سر سفره ملت این بار هم حرف از سهام عدالت می‌زنن!
من: ضرب المثلی هست که می‌گه، اگه کسی دولا شد باید سوارش شد. حالا حکایت کار ملت ایران شده وقتی دولا می‌شود باید منتظر این باشد که ملای حیله‌گر سوارش شود.

Comments

خسن آقای عزیز
من هرروز به سایت شما سر میزنم و یکی از مراجع من برای دیدن بلاگهای به روز شده نیز همین بلاگ شماست
ولی متاسفانه جند وقت است که این بخش در مرورگر من دیده نمیشود و با توجه به اینکه من از فیلتر شکن استفاده میکنم لطفا پیگیری کنید که علت از چیست
آدرس فیلتر شکن من هم
https://gpass1.com/proxy/index.php
با تشکر و احترام
---------
این اواخر لینک‌ها را نمی بینید؟
اگر در یکی دو سه هفته گذشته این اتفاق افتاده دلیلش را می‌دانم و در فکر رفع آن هستم.
دلیل آن این است که یک کد پی اچ پی توی وبلاگ من بود که بعد از تغییر سرور از کار افتاد و حالا دارم اصلاح می کنم.

من که میدونم تو آخرش همه فحشها رو دایورت میکنی به خود الله ;)

بابا اینقدر حرص نخور میمیری آخر ! اتفاقن بذار مردم جونشون در بیاد و باباشون رو اینا بسوزونن تا عقل به سرشون بیاد . بذار یه حکایتی حقیقی برات بگم :
بوعلی سینا در کتاب شفا در مورد بیماری آدم های زبون نفهم نوشته که :
بار اول به شخص یکبار موضوع را بگویید . اگر فهمید فبها و اگر نفهمید دوباره بگویید . بار سوم اگر نفهمید یک نفر دیگر را شاهد کنید و قضیه را در جلوی اون مطرح نمایید . اگر او فهمید و این نفهمید , آنوقت علاجش چوب است , آنقدر بزنید تا بفهمد !!!!

به مرگ امام خمینی و زن پتی یاره احمدی نژاد قسم که عین حقیقته . این ملت 28 سال زبون خوش نفهمیدن , مهم نیست ! حالا با ضرب چوب و چماق احمدی نژاد کاملن عمق فجایع رو درک میکنن ! هیچ نگران نباش و تازه خوشحال باش چون روال دموکراسی اینه نه اینکه بیان و حاضر و آماده بذارن تو گلوت و هر چند وقت هم یه ننه قمری بیاد و همه چیزو قصب کنه . اون ور دنیایی خوش باش و از زندگی لذت ببر .
آدم حسابی اصل قضیه و منطق حکم میکنه که هر کسی که خواهان تغییر و دگرگونی و شرایط خوبه , باید اول سختی بکشه تا به خوشی برسه . ملت ایران نمیخواد سختی بکشه و دوست داره عذاب بکشه . پس تا وقتی این خواست این مردمه , بذار لذتش رو ببرن . بذار حال کنن . هر چقدر مشکلات سخت تر بشه مردم بیدارتر میشن . حالا صبر کن بذار قطعنامه سوم که تصویب شد و سهمیه بنزین مردم هم تا یکی دو ماه دیگه تموم شد , اونوقت میفهمی چی میگفتم !!! هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد . هر که دموکراسی خواهد جور زندان کشد !!!!!
تکبیر.

در ایران تا بود ملاومفتی به روز بدتر از این هم بیفتی
ایرج میرزا
در هر حال خسن آقا اشتباه میکنی جواب منو بده؟ ملت ما مگر اوایل انقلاب بدنبال اسلام نبودند, خوب این هم اسلام, اسلام دین فقر و ذلت است و برای آن دنیا نه این دنیادر هر حال من منتظر جوابت هستم
--------
من که متوجه نمی شوم چه چیزی را باید پساخ بدهم

خلاصه ای از زندگی نامه قاضی مزلفی " مرتضوی " .

http://farshadebrahimi.blogspot.com/2007/07/blog-post_27.html

ارسال پیام:

همه دشنام‌ها و واژگان اسلامی به حساب خاندان محمد رسول الله بویژه پنج تن واریز خواهد شد





شمارشگر