« پتیشن تحریم انتخابات | Main | فاحشه گان سیاسی »

یک برنامه بسیار قوی برای پاک کردن محتویات هارد دیسک

معمولا شما وقتی یک پرونده را  از هارد خود پاک می‌کنید بقایای آن هنوز بر روی هارد می‌ماند و با ابزاری می‌توان محتویات پاک شده را دوباره بازسازی کرد.
این مساله برای ایمنی اطلاعات ضبط شده روی هارد شما مشکل ساز است. فرض کنید یک مطلب سیاسی نوشتید و بعد آنرا بوسیله ویندوز یا هر *OS دیگری پاک کردید.
به خیال خودتان دیگر این فایل قابل دسترسی نیست ولی متاسفانه در بیشتر مواقع می‌توان با ابزاری فایل‌های پاک شده را باز سازی کرد.
این برنامه با دوباره نویسی بر روی فایل مورد نظر تمام اطلاعاتی را که در این فایل بوده را از بین می‌برد. خوبی این برنامه در این است که اولا مجانی است دوم اینکه قادر است تا 35 مرتبه بر روی فایل نامبرده دوباره نویسی کند و در نتیجه امکان باز سازی فایل را غیرممکن می‌کند. استفاده از این برنامه را برای بچه های سیاسی نویس در ایران توصیه می‌کنم. لینک داون لود
دقت کنید: قبل از استفاده آن بر روی هارد دیسک خود چند بار بر روی یک فلاپی تمرین کنید تا از هر گونه حادثه‌ای پیش گیری شود.


* (راستی کسی می دونه OS یا همان Operating System رو در فارسی چی می‌گن؟)

Comments

OS را"سیستم عامل" برگردانده اند.

سلام حسن آقا. چه خوشگل چه خوشگل چه خوشگل شده قالب‌ات امشب :)

به اون هم می‌گن سیستم عامل

به به... چه قشنگ شده اینجا !:)
حسن آقا جان پس مشغول خونه تکونی بودی این روزا :)
جواب سوالت هم میشه "سیستم عامل" . البته از رودست هاله نگاه کردم :)

مرسی خانم های عزیز، خوشکلی از خودتان است.

خسن آقا جای جمیز باند را گرفته ای. آخه برادر من چگونه از ام. تی در بلاگر استفاده می کنی؟ ای یهودا. از شوخی گذشته بسیار زیبا و عالی شده است. از شلوغ پلوغی ها و ریخت و پاش های خسن آقای قدیمی هم در این جا خبری نیست. این پرچم هم قشنگ شده البته یه کمی کوچکترش کن. نوشته های سمت چپ را هم یه خورده کوچیک کن که با سمت راست بالنس بشه. خب کی راهنمای استفاده از مویل تایپ در بلاگر را می نویسی؟
یارباقی. دیدار باقی

hasan agha behesh migan sisteme amel.
Manam taghalob kardam. Darzemn chera payamgiret khareji minewiseh? Farsi marsi yokhdi? ha

پولاد جان این هم از حقه های خُسن آقا است این دیتاها روی بلاگر نیست فقط آنجا می بینیشان. این دیتاها روی یک سرور دیگر است فقط برای اینکه سربازان امام زمان را یک کم بفرستم دنبال نخود سیاه اینجوریش کردم.

ارسال پیام:

همه دشنام‌ها و واژگان اسلامی به حساب خاندان محمد رسول الله بویژه پنج تن واریز خواهد شد