« سخنان رئیس جمهور را بخوانید، | Main | بازداشت نويسنده «وب لاگ» پرخواننده »

نشان دادن آلت در اسلام

نشان دادن آلت در اسلام
ايسنا استفتاپی کرده از آيت‌الله مكارم شيرازي و او هم پاسخی داده بشرح زير:
با سلام و تقديم ادب و احترام؛
به استحضار شريف مي‌رساند خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در نظر دارد با توجه به جواز استماع موسيقي غير مطرب در قوانين جاري كشور، نظر حضرت‌ عالي را درباره‌ي رؤيت يا نمايش آلات و ادوات موسيقي در زمان نواختن موسيقي (غير مطرب) جويا شود.
اگر شنيدن نوعي موسيقي (غير مطرب) جايز باشد، ديدن ادوات آن به هنگام نواختن چه حكمي دارد؟ گرچه از اين ادوات براي موسيقي مطرب نيز استفاده مي‌شود.
پيشاپيش از بذل عنايتي كه مي‌فرماييد، صميمانه سپاسگزاريم.

باسمه‌ تعالي
ج: كليه‌ي صداها و آهنگ‌هايي كه مناسب مجالس لهو و فساد است، حرام و غير آن حلال است و تشخيص آن با مراجعه به اهل عرف خواهد بود و تماشاي آلات موسيقي به هنگام نواختن، تابع حكم خود موسيقي است.
هميشه موفق باشيد.
‌‌٢٢/١٠/٨١

فقط توی این سوال و جوابها ما نفهمیدیم که آخر العمر میتونیم آلتو نشون بدیم یا نه اگه کسی فهمید ما رو هم خبر کنه، چون شدیدآ نیازمند به نشون دادن آلت هستیم.